Engelse gieters van Haws

Engelse gieters van Haws

Over het Merk Haws

 Haws is een iconisch merk dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige gieters en tuinaccessoires. Het merk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1886, toen John Haws in Londen begon met het vervaardigen van gieters die niet alleen functioneel waren, maar ook ergonomisch en esthetisch aantrekkelijk.

Innovatie en Vakmanschap

Het succes van Haws ligt in hun toewijding aan vakmanschap en innovatie. Elke gieter wordt met de hand gemaakt van duurzame materialen zoals gegalvaniseerd staal en koper, waardoor ze jarenlang meegaan. De ontwerpen van Haws zijn zorgvuldig doordacht om een optimale balans en moeiteloze watergift te bieden, wat essentieel is voor zowel professionele tuiniers als hobbyisten.

Elegantie en Functionaliteit

Wat Haws gieters echt bijzonder maakt, is de combinatie van elegantie en functionaliteit. De klassieke ontwerpen zijn tijdloos en passen in elk interieur of tuinsetting. De gieters zijn niet alleen praktische hulpmiddelen voor het water geven van planten, maar ook stijlvolle decoratieve elementen die je met trots kunt laten zien.

Milieubewust

Haws zet zich ook in voor milieuvriendelijke productiemethoden. Ze gebruiken recyclebare materialen en streven naar een minimale ecologische voetafdruk. Dit maakt Haws een verantwoordelijke keuze voor tuinliefhebbers die om het milieu geven.

Conclusie

Met meer dan een eeuw ervaring blijft Haws een vertrouwd merk voor tuiniers wereldwijd. Hun producten staan synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Of je nu een balkon vol rozen hebt of een uitgebreide tuin, Haws gieters zijn de perfecte metgezel voor elke tuinier.

 

 

Terug naar blog