Het verhaal van Belle Epoque Rozenkwekerijen

La belle èpoque was ruim een eeuw geleden dé periode waarin de liefde voor rozen tot grote hoogte groeide. Nu, honderd jaar later laten wij die liefde weer opbloeien door je de weg te wijzen door het woud van al die schitterende soorten, naar de meest iconische rozen die passen bij de tuinen van nu.
Pexels_rozen

Liefde voor bijzondere soorten rozen

De allermooiste rozen koop je bij de rozenkwekerij. Ons assortiment bestaat uit honderden soorten. Klimrozen en rozenstruiken van beroemde veredelaars zoals het Britse David Austin, Franse Meilland en Duitse Kordes. Wij bieden een uniek assortiment aan van bijzondere soorten rozen. Van zeldzame soorten tot de exclusiviteit op de collectie van John Scarman. Van sommige soorten rozen kweken wij slechts enkele tientallen stuks per jaar.

Rozenkwekerij

Onze struik – en klimrozen worden in de volle grond geteeld. Een roos is een tweejarige teelt. In oktober worden de rozen gerooid. Vanaf dat moment kan je deze bestellen als kale wortel. Het najaar is de beste tijd om te planten omdat de aarde dan nog warm is en de roos dan nog kan wortelen. Maar ook later in het jaar kan je planten, mits het niet vriest. In het voorjaar begint de roos te groeien en worden deze in potten met aarde verkocht. Rozen in pot kan je het hele jaar door planten.

Rozen kopen bij de kwekerij

Het voordeel van rozen kopen bij rozenkwekerij is dat je verzekerd bent van goede kwaliteit, een uitgebreid assortiment en deskundig advies. Wij garanderen de soortechtheid van de roos. Bij Belle Epoque koop je klimrozen en rozenstruiken direct bij de kwekerij. In ons werk respecteren wij de aarde zoveel mogelijk.

Gemakkelijk rozen bestellen, thuis bezorgd

Op onze website vind je ons complete assortiment aan klimrozen en rozenstruiken. Je kan zoeken op naam of filteren op kenmerken zoals kleur, geur, sterkte en hoogte. Je bestelling wordt goed verpakt en thuis afgeleverd. Dat is gemakkelijk en veilig.

Wij geven je graag advies

Of je nou een doorwinterde rozenliefhebber bent of juist aan de slag wilt met rozen, wij helpen je graag met advies. Op onze website vind je alle informatie over het planten, snoeien en verzorgen van rozen. Vind je het antwoord op je vraag niet? Dan kan je ons ook altijd mailen.
pexels-gele_rozen_2412d859-209e-4c6f-b257-5f24c4c81687

Hier kan je rozen van Belle Epoque bekijken

Belle Epoque is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in bijzondere soorten rozen. Je vindt onze rozen in tuinen door heel Europa. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen in de tuinen van Museum van Loon in Amsterdam of Slot Zuylen.