Belle Epoque Rozen

Wouter_zwart_wit
 • Vind alle informatie die je nodig hebt over het verzorgen en snoeien van rozen in ons overzicht

 • Heb je een vraag over een bestelling? Kijk dan eerst op de pagina Klantenservice. Staat het antwoord er niet bij? Mailt u ons dan via info@belle-epoque.nl

 • Vestigingsadres:

  Belle Epoque B.V.
  Rietwijkeroordweg 28
  1432 JE Aalsmeer
  +31654225088
 • Bedrijfsinformatie

  • Handelsnaam: Belle Epoque
  • Kamer van Koophandel: 82010919
  • BTW Nummer: NL862303898B01Mijn eerste kennismaking met rozen vond plaats in 2011 tijdens een zakenreis naar Kenia. Daar werd ik betoverd door de pracht van de roos 'Prince Jardinier', en dat markeerde het begin van mijn passie voor rozen. Sindsdien heb ik het voorrecht gehad om veel te reizen naar kwekers en veredelaars over de hele wereld, waaronder Kordes, Tantau, Meilland, Austin en Nederlandse rozenontwikkelaars. Een bijzondere ervaring was mijn reis naar Japan, waar ik diep onder de indruk was van de rozen-schenkcultuur. Een memorabel moment was toen we een roos cadeau deden aan een vrouw in een hotel en de emotie die dit teweegbracht. Rozen hebben echt het vermogen om ons meer te geven dan we ons soms realiseren. In 2016 verhuisde ik voor mijn werk naar Aalsmeer, waar ik het bedrijf Belle Époque leerde kennen. Ik was onder de indruk van hun uitgebreide assortiment rozen, de rijke geschiedenis van het bedrijf en de kwaliteit van de rozen die ze verkochten. Na enkele jaren ben ik verheugd dat ik nu de trotse eigenaar van dit prachtige bedrijf ben. Met een mooie naam, een rijke geschiedenis en de hoogste kwaliteit rozen geproduceerd in Nederland, kunnen we onze klanten het beste bieden. Ik kijk ernaar uit u binnenkort te ontmoeten in onze kassen vol met prachtige rozen. 

Met een groet
Wouter de Vries 


Op dit moment kweken wij meer dan 800 verschillende soorten rozen. Op onze webshop hebben we een selectie samengesteld van de hoogste kwaliteit rozen. Mocht u echter op zoek zijn naar een specifieke soort die niet beschikbaar is in onze online collectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail sturen naar info@belle-epoque.nl of mij een WhatsApp-bericht sturen met uw vraag. Ik sta klaar om u te helpen en te adviseren bij uw zoektocht naar de perfecte roos.