Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Veel van de rozen die wij aanbieden zijn uitermate zeldzaam en worden slechts in kleine aantallen gekweekt. Wij raden u aan uw bestelling zo vroeg mogelijk te plaatsen om teleurstelling te voorkomen.


Niettegenstaande kan het gebeuren dat sommige soorten toch reeds zijn uitverkocht of door omstandigheden, die wij niet kunnen beïnvloeden, niet voorradig zijn. Hiervoor graag uw begrip.

 

VERKOOPVOORWAARDEN


Bestelling en levering
Wij nemen het gehele jaar door bestellingen aan. Blote wortelrozen worden geleverd vanaf medio oktober tot eind april, zolang de voorraad strekt en containerrozen (rozen in pot) worden geleverd van mei tot  november zolang de voorraad strekt.

 

Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Bestellingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Zij worden uitgevoerd voor zover de bestelde rozen voorradig zijn.

 

De prijzen voor beschermde rozen zijn steeds inclusief kwekersrecht. Beschermde soorten mogen zonder toestemming van de winner niet vermeerderd worden.
Gedurende vorstperiode wordt niet geleverd. Indien bestelde rozen zijn uitverkocht of onverhoopt niet aanwezig zijn, leveren wij geen vervanging, tenzij hierom is verzocht.

 

Verzending. 

 

Vanuit het oogpunt van doelmatigheid verkiezen wij verzending van de planten per PostNL. 

 

De ervaring toont aan dat de planten, inclusief stamrozen, veilig en snel bij de klant worden afgeleverd door PostNL  tegen een relatief laag tarief.

 

De zending wordt per PostNL of pakketdienst gestuurd indien gewicht en afmetingen van het pak voldoen aan de door PostNL  of pakketdienst  gestelde eisen.

 

Indien de rozen niet door PostNL of pakketdienst  verstuurd kunnen worden, komen wij met eigen vervoer bezorgen. De verzend- en verpakkingskosten worden tegen kostprijs op de faktuur vermeld. Dus naast het bedrag van de planten worden de gemaakte verpakkings- en verzendkosten in rekening gebracht. De bestelde rozen worden verzonden zonder voorafgaand bericht. De digitale rekening van de rozen volgt separaat per email zodra de rozen zijn afgestuurd.  De planten reizen op risico van de koper.

 

Klachten
Wij garanderen soortechtheid van de geleverde rozen. Klachten hierover nemen wij aan tot na de eerste bloeiperiode, echter uiterlijk tot 31 augustus. Andere klachten graag binnen twee weken na ontvangst van de planten. Voor hergroei geldt geen garantie

Contactformulier