De woeste schoonheid van ramblers

Een geweldige oplossing voor een kale muur of pergola.

Wildgroeiende rambler rozen, wij houden er van. Er is immers geen andere plant die de woeste bloemenpracht en de explosie van intense kleuren en geuren van een rambler kan evenaren. Ramblers zijn sterke, snelgroeiende klimrozen die goed bestendig zijn tegen ons veranderende klimaat. Een geweldige oplossing voor een kale muur of pergola.

Tip! Denk eraan dat je de roos op voldoende afstand van de muur van de muur plant en deze niet droog onder de dakgoot staat.

Rosa Albéric Barbier: dé klimroos voor op een schaduwplek

Ramblers zijn sterk en kunnen met minder zon door het leven. Zoek je een mooie volle klimroos die het goed doet op het noorden? Kijk dan eens naar Rosa Albéric Barbier.

Intense kleur: Rosa Bleu Magenta

Rosa Bleu Magenta lijkt tamelijk onbekend. Volledig onterecht naar onze mening, want de diep intense kleur violet van deze krachtige klimmer is uniek en prachtig warm. Een echte belle époque roos

Ultieme boomklimmer: Rosa Bobby James

Het is een prachtig vitaal gezicht: een rambler roos die woest in een boom groeit. Wij vinden Rosa Boby James een van de meest imposante boomklimmers.

Onze collectie

Bekijk hier onze complete collectie rambler rozen met bijzondere soorten uit de belle époque periode.

Ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.

Schrijf je nu in voor de Belle Epoque nieuwsbrief boordevol met advies, inspiratie en exclusieve aanbiedingen en ontvang 5 euro korting. Geldig bij een minimale besteding van 50 euro.

Inloggen & Registreren
Ik heb al een account

Heb je al een keer besteld bij ons? Vul hieronder je e-mail adres en wachtwoord in om in te loggen. 

Ben je nieuw bij BElle Epoque?

Registreer je nu om je bestellingen te volgen en je favorieten op te slaan.